ON A TUESDAY

 photo IMG_8845_zps45637f83.jpg
 photo IMG_8892_zpsb2fdc900.jpg
 photo IMG_8867_zps64fb2a65.jpg

Jumper: Sparkz Jacket: H&M Trend Skirt: Gina Tricot Boots: Mango

Livet som blogger er pludselig blevet SÅ meget nemmere. Endelig kan man tage billeder efter kl. 17 og man kan faktisk gøre det uden at fryse ihjel.

Billederne her er skudt i går (sen eftermiddag) lige inden et hyggeligt event med GOSH. Jeg kan godt fortælle jer, at der var make up i overflod 😉 Jeg viser lidt billeder senere, men inden da kan I lige smutte forbi bloggens Facebookside, hvor jeg også har vist lidt.

Til sidst vil jeg lige sige tak til alle jer som har været så søde at benytte min Tictail webshop og hjælpe mig med at tømme min garderobe. Der er stadig et par gode ting tilbage ?

Blogger life has suddently become SO much easier since it’s finally possible to take pictures after 5 o’clock and without freezing your ass of. These pictures were tanken yesterday just before a lovely make up event with GOSH. I’ll show you pictures of that later.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments