PRETTY SIMPLE

 photo IMG_8725_zps5f023f07.jpg

 photo IMG_8733_zpsdcd29d4d.jpg

 photo IMG_8773_zps61f9ebde.jpg

 photo IMG_8760_zpsa40462c1.jpg

Coat: COS Knit: COS Jeans: Zara Bag: Alexander Wang Shoes: Decadent

Her er mit outfit fra i søndags og som overskriften siger, var det rimelig simpelt. Det er jo også ganske godt engang imellem, men jeg synes efterhånden at jeg tager den løsning lidt for ofte 😉

Vi kan da snakke lidt om mine jeans, for de er nye og fra Zara. I flere år har jeg ledt efter et par boyfriend jeans, som (sjovt nok) sidder løst. Dog ikke på den der alt for store måde, men mere hvor det bare ser helt naturligt ud. Og så skulle de også sidde stramt ved anklerne. Min kærlighed til Zara vil ingen ende tage ? Kan I have en skøn dag.

This is how I looked this sunday. As the title says, it was pretty simple, but sometimes simple is all that works. New jeans are new and from Zara and are pretty much the perfect boyfriend jeans.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments