SATURDAY

 photo outfit2-6_zpsf86f75a1.jpg

 photo outfit1_zps46987193.jpg

Jumper: H&M (mens department) Skirt: American Apparel Bag: Balenciaga Boots: COS Scarf: Besos

Jeg havde en virkelig dejlig lørdag. Mine forældre var på besøg og som i måske har set henne på Instagram (Miequist1) blev det meste af dagen brugt på god og pæn mad. Lørdag er og bliver min yndlingsdag. I dag har den stået på et par timers arbejde, hvilket også er ganske fint. Håber I har nydt weekenden ?

I had a really lovely saturday. My parents were on a visit and we spent most of the day eating amazing food. Take a look on instagram (Miequist1) Today I have been working for a few hours. Someone has to do it 🙂 Hope you guys have has an amazing weekend ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments