SHADES OF BLUE

 photo outfit-53_zpsfcf631a2.jpg

Knit: COS Skirt: Urban Outfitters

Sørme om jeg ikke også fik foreviget mit outfit i onsdags, hvor jeg var til Bingo aften hos Mildh. Jeg havde en af de der dage, hvor man er på farten fra tidlig morgen til sen aften og billederne her er taget, som noget af det sidste. Det forklarer de trætte øjne.

I dag er det lørdag, hvilket jo er min yndlingsdag. Mine forældre er in the city så det meste af dagen skal bruges sammen med dem. Håber I nyder weekenden ? Jeg tjekker ind igen senere – der er nemlig nogle meget pæne sko jeg skal vise jer.

This is how I looked this wednesday. It was one of those days where you leave home early in the morning and come back very late in the evening. These pictures were taken as one of the last things i did and that explains my tired eyes. Hope you guys are enjoying the weekend ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments