FLOWERS IN THE WINTER

 photo IMG_8369_zpsadd75275.jpg

 photo collage_zps98830373.jpg

 photo IMG_8364_zps0782fc00.jpg

 photo IMG_8384_zpsc11cef61.jpg

Jacket: Just Female Knit: COS Skirt: Mango Boots: Mango

Lige præcis sådan her så jeg ud i søndags, hvor jeg startede dagen med brunch/frokost med Lily, Katrine, Emily og Ditte. Jeg bliver stadig glad hver gang jeg tænker på hvor mange skønne venner det her blogging har givet mig.

Husker I at jeg forelskede mig i Just Females nyeste kollektion som er fyld med flotte sæt? De var så søde at forære mig èt af dem og i går var jeg hoppet i jakken og stylet den med et simpelt outfit. Mon ikke jeg snart går all in og hopper i de matchende bukser? Det kan købes lige her.

This is how I looked yesterday when I was for luch with sweet blogger girls. Im so happy about all the friendships that the blog has given me. I was wearing my new flower from Just female. I also have the matching trousers and im planning on matching them very soon. You can buy it right here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments