WEEKEND

 photo IMG_8296_zps90a20cba.jpg

 photo IMG_8230_zpsda4b9081.jpg

 photo IMG_8322_zps4c6a3c76.jpg

 photo IMG_8335_zps33d38baf.jpg

 photo f1029bbd-406c-472f-9a9b-29e5a2e1c113_zps26a89dc7.jpg

Hej flotte læsere. Håber I nyder weekenden. Det kan I tro at jeg gør, og efter en uge hvor jeg nærmest har ligge vandret for at nå det hele, var en weekend uden de helt store planer, mere end velkommen. Som I måske har set henne på Instagram (Miequist1) blev det meste af dagen i går, brugt på at lave hjemmelavede flødeboller med min storesøster. Det var noget af et projekt, men se lige hvor flotte de blev 🙂 aftenen bød på en spontan bytur og i dag skal jeg spise brunch med søde blogger-piger. Det burde være weekend altid ?

Jeg smider flere outfitbilleder op senere. Kan I nyde jeres søndag.

Hi pretty readers. Hope you guys are enjoying your weekend. I am in death. After a very very busy week, a weekend without big plans, was just what I needed. Yesterday my sister and I made these home made snowballs (?) Dont they look delicious? I went out for a few drinks in the evening and now im out for brunch with sweet blogger girls. Wish it was weekend everyday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments