DANCE & DOTS

 photo collage_zpsc3185e96.jpg

Jeg er begyndt på uni og skal liiiiiige vænne mig til at skulle ud ad døren hver dag. Heldigvis er det kun i denne uge. Jeg er typen som trives bedst, når jeg selv får lov til at bestemme over størstedelen af min tid 🙂

I går aftes inviterede jeg mig selv på middag hos min søde storesøster. Jeg var iført min prikkede kjole, som er sådan èn man altid lige kan hoppe i, når fantasien ikke rækker længere. Den kan findes lige her.

Last night I invited my self to dinner at my sisters place. I was wearing my dotted dress from Asos which is one of those pieces you can put on when you dont know what else to wear. You find it right here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
16 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments