HAIR

outfit-53_zpsebfd2e77 photo outfit-53_zpsebfd2e77-1_zps738a8d0a.jpg

 photo IMG_8744_zps77b4c51d.jpg

Knit: Bentton Skirt: American Apparel Collar: Wood Wood Shoes: Mango Bag: COS

I mandags var jeg til et lille event i en frisør på Gl. Kongevej. Det var bl.a her at jeg overtalte Lily til at fuldføre mit skoprojekt. Eventet var hostet af Tresemmè og udover champagne, bød de også på hårvask og styling af dygtige hår stylister. Jeg ved ikke om I kan se det, men min sideskilning er rykket en del centimeter mod venstre. Jeg kan virkelig godt lide det sådan. Måske det var noget jeg skulle gøre mig lidt mere i.

This moday Tresemmè hosted a little event, where I had my hair done by talented hair stylists.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments