SUNDAY SIMPLE

outfit-53_zps83efb974 photo outfit-53_zps83efb974-1_zps74f2f6da.jpg
 photo IMG_7937_zps15c5b8e0.jpg

Knit: COS T-shirt: Weekday Jeans: COS Boots: B&CO

Et helt friskt outfit fra dagen i dag. Jeg har brugt min søndag i noget så spændende som Fields. Jeg hader storcentre, men jeg har fået en besættelse af et par støvler fra Zara som jeg håbede at finde derude. Det lykkedes desværre ikke, men jeg fandt et par andre gode ting, som I nok skal få at se.

Hvis I følger med på Facebook, har I nok set, at jeg har erhvervet mig en del prikkede stykker tøj på det seneste. Blusen her er èn af dem. Den er fra sidste sommers kollektion men jeg nåede aldrig at få den købt. Jeg synes at den var grim i starten, men pludselig blev den pæn. Kender I det?  Heldigvis fandt jeg den på webshoppen – og endda på udsalg.

This is how I look today. I’ve spent my sunday in Fields. Normaly I hate shopping malls but I i’ve gotten an obsession with a pair of Zara boots that I was hoping to find out there. Unfortunately they were sold out but I did find a few other things.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments