OUT THERE IN THE COLD

 photo IMG_7802_zpsb3b5c0ad.jpg
outfit-53_zpsc6e256dd photo outfit-53_zpsc6e256dd-1_zpsa64042b7.jpg
 photo IMG_7832_zps49dfbabf.jpg

Jacket: COS Knit: Mango Jeans: Weekday Scarf: Besos Boots: B&CO

Det er som om man næsten kan fornemme kulden på billederne. Eller også er det bare mig som kan huske hvor K.O.L.D.T det var da de blev taget. Ja, det er hårdt at være blogger om vinteren. Især når man er SÅ ivrig, at man smider jakken i minus 10 grader. Men altså, jeg har 4 jakker at vælge imellem og dem kan jeg jo ikke blive ved med at vise jer 😉

Jeg håber at i nyder jeres weekend ?

It’s almost like you can feel the cold by looking at these pictures. Maybe it’s just me remembering how cold it was when we shot them. Being a blogger is a bitch these days. Especially when insist on taking off your jacket. Hope you guys are having an amazing weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments