WINTER TALK

outfit-53_zps919f8900

Jeans: COS Jumper: Zara Boots: B&CO Bag: Alxander Wang

Jeg trives ikke i ekstreme temperaturer. Hverken varme eller kulde og lige nu handler det mest om overlevelse, for mit vedkommende. Min cykellås har været fastfrosset de sidste 3 dage og busserne kommer ikke når man mangler dem. Det er meget muligt at vinter er flot, men det er også vanvittig besværligt.

I går havde jeg dog lige overskud til at smide jakken i 3 minutter, så jeg kunne vise jer min nye bluse fra Zara. Jeg har snakket om den her og her og jeg kan med sikkerhed sige, at det ikke er sidste gang I ser den.

Som I måske har set henne på Instagram (Miequist1) var jeg inde og se Jagten i går. Efter min mening, er det muligvis den bedste danske film nogensinde og det er som om, at den stadig sidder under hunden på mig. Har I set den?

I’m not good in extreme temperatures and as cold as it is right now, it’s all about survival. Winter might be beautiful but it’s also very difficult when the lock to your bike freeze and the busses never come when you need them to. Yesterday I defied the cold for 3 minutes and fulled of my coat to show you my new jumper from Zara. You have also seen it here and here and im pretty sure that this wont be the last time.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments