PRETTY BASIC

Photobucket
outfit-53_zps5ca846c9
Photobucket

Knit & Trousers: COS Bag: Alexander Wang Boots: B&CO

Den gode Kia var så sød at snuppe lidt billeder af mig i går, da jeg var forbi Bloggers Delight kontoret. Selvom mit outfit var ganske simpelt, har jeg glædet mig til at vise jer mine bukser. De er omkring 2-3 år gamle og jeg havde egentlig glemt alt om dem, indtil jeg så en kollega i samme model. Jeg gik straks hjem og fandt mine frem og er der noget bedre end glæden ved genforening?

Kia was so kind to take my pictures yesterday, when I dropped by the Bloggers Delight office. Though my outfit was pretty basic I just wanted to show you my trousers. They are about 2 or 3 years old but after seeing a colleague sporting them, I went home and found mine.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments