THE SILVER SUIT

IMG_7720_zps07de73f2
IMG_7749_zps8e265e6a
IMG_7723_zpse262f18a

Den opmærksomme læser, kan måske huske, at glimmerblusen I ser herover har eksisteret i min garderobe en del måneder. Jeg har brugt den flittigt det seneste halve år. Se f.eks disse billeder fra sensommeren. Jeg har længe leget med tanken om at anskaffe mig bukserne der passer til, og da de kom på udsalg var der ingen vej uden om. Begge er fra COS.

Some of you might noticed that the glitter sweatshirt has been in my wardrope for quite a long time. Or at least the past 6 month. All the time I’ve been wanting the glitter trousers to complete the suit. When they got on sale I had to choice. Both from COS.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments