DRESSED IN BLUE

outfit2-6_zps08857cdb

Photobucket

outfit1_zps9600fe49

Photobucket

Coat: COS Jumper: H&M trend Skirt: Urban Outfitters Bag: COS Shoes: Vagabond

Emily er blevet min midlertidige nabo og det har jeg allerede nydt godt af flere gange. I går var ingen undtagelse, hvor vi hurtigt mødtes og skød et par billeder. Blusen er den samme som jeg har på HER og nederdelen er et udsalgsfund fra Urban Outfitters. Jeg elsker at den har lidt Kenzo-vibes over sig.

Emily lives next to me at the moment and yesterday we met up to take a few pictures. This is the result. The jumper is the same as im wearing here and the skirt is one of the thins I found on sale in Urban Outfitters. I love the fact that it gives me a few Kenzo-vibes.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments