SUNDAY LOOK

outfit060113-7245_zps8bf513bf

Collar: Cos Jumper: H&M trend Jeans: COS

Søndagens outfit var simplet, behageligt og klædeligt. Jeg havde min først arbejdsdag i år og jeg var en smule træt og tung i hovedet, efter et par lørdagsøl sammen med Emily og Katharina. Heldigvis ikke så træt, at jeg ikke kunne smile til kameraet, da Paw var så sød at tage et billede af mig.

Husker i forresten af følge med henne på bloggens Facebookside? Der sker altså også sjove ting og sager. I går gik jeg f. eks bag kameraet på dette indlæg 😉

Kan I have en skøn mandag ?

My sunday outfit was pretty simple, comfy and wearable. I had my first day back at work, but I was a bit tired after a few drinks with Emily and Katharina the night before. Fortunately not to tired to smile to the camera. Have a lovely monday ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments