SUNDAY/FUNDAY

IMG_7358_zps6562df5a

IMG_7350_zps9c5b6c91

IMG_7370_zpsfd5da23b

outfot_zps5e5681db

Photobucket

Photobucket

Coat: COS Shirt: Secondhand Jeans: COS Shoes: Vagabond Bag: Alexander Wang

Hej boys and girls. Har I nydt jeres søndag? Det kan I tro at jeg har. Jeg trængte til at komme ud og se noget andet end mine forældres hus, så jeg pakkede bilen, tog Paw under armen og kørte til Odense, hvor butikkerne havde åbent. Jeg var endda så heldig at finde min nytårskjole. Lidt sent om man vil. Ved I hvad I skal have på?

Hi boys and girls. How was your sunday? Mine has been pretty good. I kind of needed to see something else than my parents livingroom, so I teamed up with Paw, packed the car and went to Odense where the shops were open. I was lucky to find my dress for new years. A little late, thought, but I guess thats better than nothing. Do you know what you are gonna wear?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments