JUST ANOTHER OUTFIT

outift-6_zps92cfaab5

Jumper: American Apparel Jeans: COS Boots: Vagabond Bag: Balenciaga

Jeg tror faktisk at det er første gang i bloggens historie, at jeg ligefrem har glemt at poste mine outfitbilleder – normalt er jeg ret struktureret og viser dem næsten altid på dagen. Sådan skulle det ikke være med dem her. De er dog heller ikke noget specielt, så jeg føler ikke at det er det store tab 🙂 Som baggrunden afslører, er de skudt i Berlin, lige inden jeg vendte tilbage til Danmark. Det var pisse koldt – for at sige det lige ud, og det er nok også derfor, at der ikke er nogen stort kreativitet der skinner igennem. Men nu får I dem. Punktum. Kan I have en dejlig aften ?

I think that this could be the first time in the blogs history that I took pictures and forgot to post them. Not that they are anything special. As the the background might show you, they were shot in Berlin, right before going back to Denmark. It was cold as hell and that is pobably why they dont contain a big amount of creativity.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments