DECEMBER 27th

IMG_7272_zps289d59f0

IMG_7300_zpsa48728a7

outfit-53_zps46923121

IMG_7303_zps992bdd70

Coat: COS Jumper: Kenzo Skirt: American Apparel Bag: Balenciaga Boots: Mango

Hej Cuties! Er I kommet jer over julen? Jeg er så småt ved at være kommet over på den anden side. Jeg har haft et par fantastiske dage, som har stået på hygge, afslapning og gensyn med alle mine gamle venner. Hvis I følger mig på Instagram kan I se en masse billeder fra dagene – mit brugernavn er Miequist1. Dagens outfit er det I ser herover. Faktisk er det hvad jeg har været iført de sidste par dage. Jeg er ved at være godt træt af at bo i en kuffert og glæder mig efterhånden til at komme hjem til min lejlighed, mit walk-in-closet og hele min garderobe.

Hi Cuties? How was your Christmas days? Mine was pretty amazing and I have spent so much time with my family and seeing all of my old friends. Today I have been wearing what you see above. Actually I have been wearing the same outfit for the past 3 days. Im a little sick and tired of living in suitcase and cant wait to move back to my appartment with a lovely walk-in-closet.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments