CHRISTMAS DAY

IMG_7193_zps685aefda

IMG_7156_zps4880dbfd

Photobucket

IMG_7161_zps88ba1efb

IMG_7184_zpsb801c517

IMG_7188_zpsd8cf6265

Goodmorning lovers! Jeg håber at I havde en fantastisk juleaften, at I fik spist en masse mad, fik fine gaver og ikke mindste; at i fik mandlen. Det var vi nemlig nogen der gjorde her 🙂

I får lige lidt flere billeder fra i går, hvor jeg var iført den fineste blondekjole fra Monki. Jeg var så heldig at få den foræret af deres PR bureau i Berlin og har nærmest haft lyst til at have den på lige siden. Den er ualmindelig behagelig og den får mig til at føle mig som en prinsesse. Hvis nogen skulle være interesseret, kan den findes lige HER og endda på udsalg.

Goodmorning lovers. Hope you’re all enjoying the Christmas days. I just wanted to show you a few more pics from yesterday. I was wearing a new lace dress from Monki that I was lucky to get from their PR Agency in Berlin. It is one of those dresses that I just love to wear. It’s comfy and makes me feel like a princess.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments