SWEET WINTER

IMG_1397

outfit-52

IMG_1400

Photobucket

Knit: H&M Skirt: T by Alexander Wang Shoes: Mango Bag and beanie: COS

Så kom dagen, hvor jeg mandede mig op og kom ud i sneen og kulden, for at få taget nogle ordentlige outfitbilleder. Faktisk er det ikke så slemt her i Berlin, eftersom det aldrig blæser. En af de ting som jeg virkelig kommer til at savne. Jeg håber at I får en dejlig dag. Min weekend begynder NU og det kan kun blive godt..

Fianlly I forced myself to get out in the snow, to shoot some real outfit pictures. Actually it’s not so bad here in Berlin, since it’s never really windy. One of the things that im gonna miss a LOT. Hope you guys have had a great day. My weekend starts NOW. Pretty amazing..

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments