ÅRET DER GIK: SPRING 2012

Så er det blevet tid til den 2. omgang tilbageblik på 2012. Det er virkelig nogen af de sjoveste indlæg at lave, fordi jeg sidder og kigger hele bloggen igennem og kommer i tanke om masse masse ting og oplevelser, som jeg nærmest har glem. Denne runde, handler om foråret, og ja, den var lidt hård at lave, når det i virkeligheden er minus ti grader udenfor og nærmest bliver mørkt inden man har fået tøj på. Men her kommer den og jeg beklager hvis jeg ødelægger lidt af julestemningen..

Photobucket

April bød på rigtig mange events og pressedage. Her er fine påskeliljer fra Star PR’s påskefrokost.

Photobucket

Flotte flotte farver hos Malene Birger.

Photobucket

Christina og jeg til pressedag hos Malene Birger <3

Photobucket

Det her må nok have været forårets signatur outfit. Det var i hvert fald det jeg hoppede i, hver eneste gang jeg var i tvivl. Både krave og kjole er fra COS.

Photobucket

Jeg fik verdens bedste tapas fra Tapasfabrikken. Se mange flere billeder her.

Photobucket

Pressedag hos Nuè Notes og Lovechild. Jeg forelskede mig I hele kollektionen og økonomisk set, har det nok været ganske godt at jeg har været lang væk fra de butikker hele efteråret. Det var SÅ pænt, feminint og fransk.

Photobucket

Det gik også op for mig, at jeg havde noget kortere hår dengang. Jeg tror nu bedst at jeg kan lide det som det er nu.

Photobucket

I April tog min mor, søster og jeg til Sardinien som absolut er et af de smukkeste steder jeg har været.

Photobucket

Photobucket

Jeg skal helt sikkert tilbage til den her udsigt. SO PRETTY.

Photobucket

I April har jeg fødselsdag og i år fik jeg et bønnebord, som jeg har ønsket mig rigtig længe. Da jeg så de her billeder, kom jeg også til at savne min lejlighed hjemme på Frederiksberg. Heldigvis bliver vi snart genforenet.

Photobucket

Min fødselsdagsgave fra mig til mig. Fine kasser fra Søstrene Grene.

Photobucket

Sephora åbnede butik i København og her er Frede og jeg til åbningsfesten.

Photobucket

Det var i Maj at købte min elskede Alexander Wang taske. Hvor mange gange har den mon været vist her på bloggen? 2-300 gange? 😉

Photobucket

Jeg fik også min bluse fra DANSK, og har nok også vist og erklæret min kærlighed for den, en del gange herinde.

Photobucket

I foråret var jeg besat af at rejse og jeg var nærmest ikke landet fra Sardinien før Paw og jeg bookede billetter til Berlin.

Photobucket

ALT var grønt og lyserødt <3

Photobucket

Selvom det var i begyndelsen af Maj, var det over 25 grader og man kunne gå i bare ben og kjoler hver eneste dag.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

1. Maj i Berlin <3

Photobucket

Det var også i Maj at Costume holdte deres årlige fødselsdagsfest. Én af de fester, som man nødigt vil gå glip af. Den blev afholdt en smuk sommeraften i flotte omgivelser. Herover ser I mit outfit.

Photobucket

Funda og jeg inden festen.

Photobucket

Èt af de rigtig gode events var, da vi skulle se på Gestuz’s efterårskollektion. Den var SÅ pæn og da vi fik lov til at vælge en ting, fik de fleste nærmest prøvet hele kollektionen 😉 Jeg valgte den flotteste læderjakke, som I kan se lige HER.

Photobucket

Et snapshot fra pressedag hos H&M. De fleste af jer, har nok set den kasket før. Den blev i hvert fald et af de items som man kunne spotte over alt i blogland.

Photobucket

Sommer og kjole <3 No need to say more.

I næste uge kigger jeg tilbage på sommeren 2012. Hvis I ikke fik set tilbageblikket på den kolde vintertid, kan I se det lige HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments