SNOW LEOPARD

snow2

Photobucket

Coat: H&M Knit: Mango Scarf: COS Boots: Topshop Bag: A.P.C

Da jeg vågnede i morgen kunne jeg, igennem diverse sociale medier, hurtigt fornemme, at der var snestorm i Danmark. “Godt man ikke er der” tænkte jeg (som sagt er jeg ikke den store fan af sne) Min glæde varede kun lige indtil jeg trak mine gardiner fra, og opdagede at situationen var den samme her i Berlin. Det var altså en OK irriterende situation, nu hvor Maria (mine roomie) og jeg lige havde planlagt at skulle bruge vores søndag på shopping. Men afsted kom vi og sørme om der ikke også var overskud til at tage et par outfitbilleder i sneen, som jo  faktisk er ret pæn og bringer min julestemning i top. Min shopping blev også gennemført og resultatet kan i se henne på Instagram (Miequist1)

Kan i have en skøn aften ?

When I woke up this morning, all social media told me that there was a snow storm in Denmark. I was pretty happy that I wasent there, but it only lastet until i looked out the window, and found out that the situation was pretty much the same in Berlin. Just so you know, im not a fan of snow. My roomie and I decided to go out anyway, to do a little sunday shopping and to take some pictures in the snow. Ant actully, I think it’s kind of okay since it’s December and it brings my christmas mood to the top.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments