LIFE ON MARS

mars

Jumper: Ganni Pants: Mango Shoes: COS

Hermed onsdagens outfit. Skudt indenfor, da kulden også er kommet til Berlin, og tanken om at smide jakken i frostvejr, giver mig kuldegysninger. Blusen har I efterhånden set et par gange. Jeg fik den i en goodiebag da jeg var til pressedag hernede og pludselig er den gået hen og blevet en af mine favoritter.

Kan I have den bedste aften ?

This is how I looked yesterday. The pictures are shot inside, since the cold also has reached Berlin, and just thinking about tanking my jacket off in minus degrees, makes me freezing. You have seen this jumper a few times now and it has become one of my absolute favourites. I got it in a goodiebag when I attented press days here.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments