WINTER DAYS

IMG_1152

winter

IMG_1145

IMG_1151

Samtlige sociale medier fortæller mig, at årets første sne er faldet i Danmark? Som I kan fornemme på billederne, begyndte den også at dale så fint sidst på eftermiddagen, her I Berlin. Så kan man da kun komme i julestemning. Jeg har brugt dagen i godt selskab, lidt sightseeing og afslapning efter en sjov weekend. Nu står den på søndagsburger på det der skulle være en af byens bedste burgerbarer. Måske jeg viser et billede eller to henne på Instagram (Miequist1) Håber I har haft verdens bedste weekend ?

As you can see on the pictures, the first christmas snow started falling in Berlin today. Is it possible not to get in the christmas mood then? I spent the day with good friends, a little sightseeing and relaxing after great weekend. Now we are of for dinner in one of the best burger bars in town. I’ll probably post a few pictures on Instagram (Miequist1) Hope you guys have had the best weekend ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments