GREEN DAYS

green

IMG_6810

Knit: COS T-shirt: COS Skirt: Mango Boots: Vagabond Bag: Alexander Wang

Et par billeder af tirdagens outfit, som bestod af af sort, hvid og grøn. Meget mere er der vel ikke at sige om det. I dag har jeg fri og jeg har besluttet mig for kun at lave sjove ting. Måske inkluderer det lidt shopping – hvis I vil være med, skal I bare følge mig på Instagtam (Miequist1) Kan I have verdens bedste dag ?

A few pictures from yesterdays outfit. I was wearing green, black & white and there is not really more to say about that. Today I have the day off, and  I decided only to do fnny things. That might include a little shopping. If you wanner join, just follow me on Instagram (Miequist1)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments