WEEKEND LOOK

outfit231748-1

IMG_0854-1

Coat: COS Jumper: Gina Tricot Jeans: COS

Jeg vil gerne indrømme, at det her outfit fungerede lidt bedre hjemme foran spejlet, end det gør på billederne. Jeg elsker virkelig de løse boyfriend jeans, men det er som om at de aldrig helt kommer til sin ret på billeder. Eller også er de bare ikke så seje som jeg har gået og bildt mig ind 😉 I skal dog ikke snydes for billederne, som iøvrigt er skudt i lørdags. Ja, dengang det var weekend. Nu er det mandag og andet har jeg egentlig ikke at tilføje. Håber at I har haft en god start på ugen ?

To be honest, this outfit was so much cooler when I looked in the mirror at home than on these pictures. I really love my jeans, but somehow they never look nice on pictures. Well, I guess that there is a chance that they just aint as cool as I thought.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments