NEW COMBINATIONS

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Coat: H&M Jumper: Ganni Jeans: COS Shoes: Mango

De af jer som følger med på Instagram (Miequist1) og Facebook, har allerede set min nye leopardjakke. Det var ikke en ting som jeg har ønsket mig i specielt lang tid, en dag kom jeg bare i tanke om, at en leopardjakke vil da være meget god at have i garderoben. Da den den oven i købet var på udsalg i H&M til ingen penge, slog jeg til.

Those of you who follow me on Instagram (Miequist1) and Facebook have already seen my new leo coat. It is not one of those things I have been wanting for a long time, but when i found it on sale in H&M I didnt hesitate buying it. It’s a pretty good thing to have in a wardrope, I think.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments