AMERICA & BERLIN

outfit-46

IMG_0742

Coat: H&M T-shirt: Gina Tricot Shorts: Vero Moda Boots: Vagabond Hat: H&M

Som I kan se, har jeg endelig fået fat i den seje high school-agtige bluse, jeg også cravede lige HER. Jeg ELSKER når high street mærkerne laver så seje ting til fantastiske priser. Apropos fantastisk, så er jeg blevet svært glad for mine Vagabond støvler. Det er de perfekte hverdagsstøvler med høj hæl og er lige så behagelige som et par flade sko.

I dag har jeg iøvrigt været oppe før nogen andre i verden for at hente min “hemmelige” gæst i lufthavnen. Spørg lige om jeg glæder mig. Jeg tjekker ind senere og indtil da må I have den bedste dag ?

I finally got my hands on this cool sweatshirt from Gina Tricot. I simply just LOVE when high street brands make that cool items. Damn it’s cold in Berlin these days. Hope you guys are spending your weekend in a quite warmer place.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments