SUNDAY PICTURES

IMG_0595

soslashndag

IMG_0586

IMG_0582

IMG_0581

IMG_0566

IMG_0548

I dag har jeg haft en hel fridag og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har værdsat at vågne op uden planer, så højt. Jeg har sovet længe, taget verdens længste bad og gået tur og drukket kaffe med Maria, min roomie. De af jer som følger med på Facebook har allerede set lidt billeder. Jeg har generelt haft en rigtig god weekend og nogle sjove aftener sammen med søde, nye og spændende mennesker. Siden jeg skrev dette indlæg er mit humør blevet en del bedre og min hjemve fylder ikke så meget længere.

Håber også at jeres weekend har været skøn ?

Today was my first day without no plans, in a long time, and I can not descripe how good it felt to wake up and be able to do whatever I wanted. I spent the day taking things slowly, walking around in my area and drinking coffee with my roomie. I just love sundays. Hope your weekend has been great to ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments