NOVEMBER LOOK

outfit-2-1

IMG_6533-1

 Coat: COS Hat: H&M Shoes: Vagabond

November har, efter min mening, altid været årets værste måned. Mørke og kulde, ingen sol og ingen Jul. Heldigvis er det som om at alting bliver lidt mere spændende når man er i udlandet, selvom solen også gerne snart måtte vise sig her i Berlin. Jeg har også følt mig lidt uinspireret på påklædnings-fronten de sidste par dage og har holdt mig i neutrale og mørke farver. Nogen gange er det altså også det eneste rigtige at gør.

Kan I have den bedste fredag ?

Novemeber has never been my favourtie month since everything is cold, dark and grey. Fortunately is always gets a little better when you are in another country. Though it wolud still be nice for the sun to show up here in Berlin soon. The past few days I have been feeling pretty uninspiret when it comes to outfits and I have kept it very very simple. Sometimes it is the only right thing to do.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments