ON THE SPOT

outfit-42

IMG_6390

T-shirt: Secondhand Skirt: Mango Shoes: Vagabond Bag: Alexander Wang

Søndagens outfit, skudt på en location som I har set flere gange, fra mine tidligere rejser til Berlin, nemlig de populære jødesøjler. Det er faktisk første gang at jeg har besøgt stedet imens jeg har boet her, men absolut ikke sidste gang. Kan I have en dejlig mandag ? Jeg vil nyde den sidste dag sammen med min søster. Husk at følge med henne på Insta (Miequist1)

The sunday outfit shot on a location that you have seen on my previously trips to berlin. Propably one of my favourite photo spots ever. Now I will go out and enjoy the last day with my sister here ? Have a lovely monday.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments