SATURDAY

outfit-41

T-shirt: Comme des garcons Shorts: Vero Moda

Her får I lige dagens outfit skudt indendøre, hvilket er en sjældenhed her på bloggen. Det er også sjældent, at jeg opdaterer lørdag aften og I er sikkert heller ikke mange som sidder foran computeren. Men så har I noget at læse når I vågner med tømmermænd i morgen 🙂 Jeg har haft den skønneste lørdag sammen med min søster. Vi har spist, shoppet og drukket uendelig meget kaffe. I kan se billeder af alt det gode mad henne på Instagram (Miequist) Nu står den på middag og rødvin. Kan I have den bedste aften ?

An outfit from today, shot in my apartment, which almost never happens. I have had the perfect saturday with my sister. Shopping, eating and drinking a lot of coffee. Now: dinner and red wine ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments