THE WINTER UNIFORM

IMG_6312

outfit2-4

IMG_6315

IMG_6325

Coat: H&M Hat: COS Bag: Zara Shoes: COS

Et par helt friske outfitbilleder, som er taget for under en halv time siden. Jeg er virkelig blevet glad for min nye frakke og forudser, at hvad I ser herover, er min uniform de næste mange måneder. I dag står den på et par timers arbejde og weekenden står igen på besøg fra Danmark. Denne gang er det min søster som kigger forbi og spørg lige om jeg glæder mig. Kan I have verdens bedste fredag ? Husk lige at I kan følge mig på farten henne på Instagram – mit brugernavn er Miequist1.

These pictures are shot less than 30 min ago in sunny Berlin. I really love my new winter coat and predict that this look will be my uniform doing the next couple of months. Now I have to work for a few hours and then im meeting up with my sister who is visiting me doing the weekend. Cant wait.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments