Mig og den hårde kerne

frdig

Der er ingen tvivl om, at jeg er super glad og stolt af at være nomineret til årets modebloggerpris. Jeg har ikke været specielt god til at minde jer om at stemme på mig og det er bestemt ikke fordi jeg ikke ønsker at vinde, men fordi jeg altid glemmer den slags. Som I kan se på billedet herover, er jeg landet i en kategori med nogle virkelig seje damer, hvis blogs jeg personligt læser trofast og har stor respekt for. Jeg vil dog alligevel spørge jer, om I ikke vil være så søde at gå ind og stemme på mig lige HER ? Hvis I også har flere favoritter, kan man heldigvis stemme èn gang I døgnet. Så hvis jeg får jeres stemme i dag, så kan en af de andre få den i morgen, ik? 😉

På forhånd TAK ?

It would mean the world to me if you would vote for me and my blog in this years fashionbloggerprice. You cane vote everyday right HERE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments