SPEAKING OF SWEATSHIRTS

IMG_6262

outfit-40

IMG_6265

Som I nok har fornemmet, så kører der et lille sweatshirt tema på bloggen i dag 🙂 Derfor tænkte jeg, at det var en god anledning at vise jer min cardigan, som jeg har fundet i vintage afdelingen i Urban Outfitters. Jeg har boet i den de sidste 3 dage og elsker virkelig farven og den oversize pasform.

As you might figured out, there is a little sweatshirt theme on the blog today 🙂 That’s why I thought that it would be a perfect opportunity to show you my cool cardigan that I found in the vintage department in Urban Outftitters a few days ago. I have actually been living in it since and love the color and the oversize fit.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments