FRIDAY FRIDAY

outfit-38

IMG_6120

IMG_6127

Knit: Benetton Pants: Mango Shoes: COS

Her er, som lovet, mit outfit fra i går. For første gang i år er kulden kommet til Berlin og hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg faktisk at det er meget rart, at jeg endelig kan bruge strik og vinter materialer, uden at være ved at dø af varme.

Bukserne jeg har på er mit seneste køb og jeg elsker virkelig mønstret, som giver mig lidt Kenzo-vibes. De er fra Mango, som er ved at blive en af mine yndlings butikker hernede. Jeg elsker især deres bukser og nederdele. Den kommer jeg til at savne når jeg kommer hjem, men heldigvis har de en udemærket webshop. Kan I nyde lørdagen ?

This is my outfit from yesterday. For the first time this year, it is very cold in Berlin. Actually I dont really mind and love the fact that im finally able to wear all my lovely knits ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments