THE MONDAY LOOK

Photobucket

outfit2-3

Photobucket

T-shirt: COS Skrit: T by Alexander Wang Bag: American Apparel Scarf: COS

Tusind tak for alle jeres søde kommentarer til gårsdagens efterårsindlæg. Det virker som om at I rigtig godt kan lide den slags indlæg, hvilket jeg er super glad for, eftersom det også er de sjoveste at lave. Husk også at jeg hver dag poster billeder fra hverdagen henne på Instagram. Mit brugernvan er Miequist1.

 billederne her er af mandagens outfit og jeg tror at I har set de fleste af tingene før. Et par stykker spurgte ind til min clutch. Den er fra American Apparel og er efterhånden et par år gammel. De har dem stadig og jeg overvejer lidt om jeg skal investere I endnu en farve.

Thank you so much for all the sweet comments I got on my october post yesterday. I seems that you like that kind of posts, which  make me  pretty happy sine I love doing them. Here is my monday outfit & some of you asked about my bag. It is from American Apparel and I bought it a few years ago. I really love it consider buying one in an other color.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments