OCTOBER DAYS

outfit-36-1

DSC_0027

outfit2-2-1

DSC_0044

Dress: COS Hat: H&M Bag: Alexander Wang

Jeg lokkede Emilys søde kæreste til at tage lidt billeder af mig i fredags, nu hvor oktober viser sig fra sin aller smukkeste side, og det synes jeg nu at han klarede rigtig godt. Mit outfit var holdt i den mere simple ende, uden de store detaljer. Måske skyldes det at mine valgmuligheder var begrænsede i sidste uge, eftersom jeg boede i en kuffert. Nu er jeg tilbage i min lejlighed, der er blevet installeret internet, solen skinner stadig og alt er præcis som det skal være. Kan I have den bedste søndag ?

I had Emilys BF to take my pictures the other. He did a pretty good job, I think. The look was pretty simple, but thats how I like it most days. Have a lovely sundag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments