PICTURES FROM TODAY

IMG_5935

IMG_5900

IMG_5928

Berlin viser sig igen fra sin smukkeste side disse dage. 15 grader og høj sol. Hvis bare efterår altid var sådan I Danmark. I dag har jeg haft en tiltrængt fridag og jeg har brugt den i det bedste selskab med min roomie, Maria, som jeg ikke har set i hele 6 dage. Vi havde en del at catche op på og det blev gjort over en starbucks kaffe og lidt shopping.

Husker I forresten at følge med på bloggens Facebookside? Hvis jeg selv skal sige det, er jeg blevet lidt bedre til at poste små billeder fra hverdagen derinde.

Berlin is so pretty these days. A bright blue sky and 15 °. I wish fall always was like this in Denmark. Today I have had the day of and spent it with my lovely roommate, Maria. We didnt see each other for 6 days so we had a lot of things to catch up on, and did it over a Starbucks coffee and a little shopping.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments