IdaLaerke

idalearke

Èn af de personer, som jeg holder mest af at følge på Instagram, er danske Ida Lærke. Hun har over, hold nu fast, 145.000 followers. Imponerende, men ganske forståeligt med de billeder hun tager. Jeg bliver gang på gang tryllebundet af hendes fine, minimalistiske og retro-agtige univers. Hun poster de fineste stilleben billeder af hende selv, hendes søn, morgenmad, natur, tøj, møbler og andre pæne ting. Hun har heldigvis også en blog hvor hun poster nogle af billederne, blandet med andet inspiration. Den finder i lige HER. På Instagram hedder hun Idalaerke og jeg vil virkelig anbefale at følge hende, hvis I vil have et indblik i det fineste fine univers.

For et par uger siden fik jeg anbefalet en cafè her i Berlin af Ida Lærke. Jeg tjekkede den naturligvis ud og stilen og stemningen var præcis som på hendes billeder. Jeg bliver altid imponeret over hvordan nogle personer kan have en råd tråd i alt hvad de gør, hvordan de klæder sig, hvad de spiser og så videre.

Har I nogle Instagram brugere i kan anbefale??

Alle billeder er lånt fra Idalaerke.com

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments