THE SUNDAY LOOK

outfit-34-2

IMG_5815

Jumper: Kenzo Jeans: COS Shoes: COS

Min søndags uniform har set sådan her ud de sidste to søndage. Jeg elsker virkelig min Kenzo bluse, som er helt perfekt, når man ikke lige ved hvad man skal have på.

Jeg går en ret hektisk uge i møde. Den står bl.a på rigtig meget arbejde og min bopæl er blevet rykket til et hotel fordi vores lejlighed er lejet ud for en enkelt uge. Vi får den tilbage på fredag, som iøvrigt bliver en opturs dag uden lige, da den står på gensyn med denne skønne dame.

Kan I have en skøn dag

This has been my sunday uniform the last two sundays. I love my Kenzo jumper more than anything and it’s just perfect when you dont know what to wear. This week im pretty busy with a lot of work and then I also changed my apartment to a hotel room, since it has been rentet out for the rest of the week. Friday is the highlight where I will be meeting up with this pretty lady

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments