BLUE SHIRT & BROWN PANTS

outfit-33-1

IMG_5697

Shirt & Knit: COS Pants: Mango Bag: A.P.C (surprise)

Jeg fik lige Ditte til at skyde et par billeder af torsdagens outfit. Min faste fotograf er ude og rejse, så man må jo slå til når andre muligheder byder sig. Mine bukser er nye og de af jer som følger med på Facebook har allerede set et lille billede af dem. Det er et af de der køb som føles helt rigtigt og som man har lyst til at iføre sig hver dag. Kan I have den skønneste fredag ?

Ditte was my outfit photographer yesterday. My sweet roomie, who always takes my pictures, is traveling this week so I have to use any other opportunity i get. My pants are new and are one of those thing that love so much that I wanner wear them everyday. Have a lovely friday, guys ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments