WEEKEND PICTURES & HAPPY TALK

IMG_5551

IMG_5556

IMG_5563

IMG_5543

IMG_5548

IMG_5550

IMG_5549

IMG_5554

Weekenden har været èn af de rigtig gode af slagsen. Jeg har haft besøg af mine forældre og vi har ikke lavet andet end at spise god mad, drikke rødvin og besøge mange af Berlins hyggelige cafèer, gader, markeder og små butikker. Sjældent har jeg spise så meget lækkert mad og drukket så meget kaffe. De havde desuden en meget vigtig ting med til mig fra Danmark, som jeg synes at i skal smutte hen på bloggens Facebookside og se. En ting som har øget min livskvalitet med 50% 🙂

Der er ikke noget bedre en følelsen efter sådan en weekend. Lige nu er jeg fyldt til randen med tilfredshed og lykke og har det sådan helt igennem godt. Godt på mange måder. I mig selv, med mig selv og de valg som jeg har taget.

Jeg håber også at I har nydt jeres weekend?

Some pictures from this weekend. My parents have been visiting and we have had amazing time. Cant remember last time I had so much good food, coffee and wine. Today im just happy and everything feels good. I also got something new and pretty amazing. You can see it on my Facebookpage.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments