OCTOBER DAYS

IMG_5434

IMG_5293

IMG_5298

IMG_5440

IMG_5299

I dag er det helligdag i Tyskland og jeg har brugt den på at sove til kl. 11 og udforske nye områder af byen, sammen med Maria. Vi cyklede bl.a til Neukölln hvor vi hang ud og fik suppe, kaffe og kage i et område som jeg fik anbefalet af Ida Lærke. I kan se flere billeder på Instagram (Miequist1)

Dette efterår er uden tvivl et af de smukkeste jeg har oplevet. Hver eneste dag byder på høj sol, 20 grader og de smukkeste falmede farver. På det punkt savner jeg bestemt ikke Danmark. Som i kan se, har jeg også fået en ny bluse. Ja, jeg kunne altså ikke holde mig tilbage og jeg skal selvfølgelig nok vise lidt flere billeder i morgen.  Kan i have en skøn aften ???

I have spent the day checking out new areas of the City. Maria and I went to Neukölln on our bikes, where we had soup, cake & coffee. As you’ve might noticed I have gotten a new sweatshirt. I just couldn’t resist it. I’ll show you more pictures tomorrow ???

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments