SUNDAY PICTURES

IMG_5216

IMG_5275

IMG_5227

IMG_5219

IMG_5284

IMG_5214

IMG_5292

Desværre måtte jeg bruge de første dage af weekenden på at være småsyg. I ved, syg på den der måde, hvor man ikke er syg nok til at blive hjemme og ikke rask nok til at lave noget fornuftigt. Søndag morgen så det hele dog noget bedre ud og jeg tilbragte det meste af dagen i Prenzlauer berg, sammen med søde mennesker og loppemarked i Mauer Park. Stedet hvor alle berlinere vist tager hen om søndagen 🙂 Vi besøgte bl.a en af mine yndlings Cafèer, Kauf dich glücklich, som jeg har besøgt hver gang jeg har været i Berlin. Se f. eks HER. De har den fineste retro indretning og laver verdens bedste vafler. Det er så også det eneste de serverer 🙂 Smut evt. hen på bloggens Facebookside for at se et billede.

I spent first part of the weekend feeling a little sick. When I woke up on sunday it was, thank god, much better. I spent day in Prenzlauer berg with lovely people and amazing sunshine. We visited the Mauer park flea marked and one of my favourite cafès, Kauf dich glücklich, where they only serve waffels. But the best waffels in the world.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments