A TOUCH OF FALL

IMG_5193

outfit-28

IMG_5187

Shirt: American Apparel Knit: COS Shorts: Vero Moda Bag: Zara Shoes: COS

I har måske også bemærket, at jeg kører et grønt tema i disse dage? Det går i hvert fald lige op for mig, at jeg har været iført grøn i de sidste par outfit indlæg. Men nuvel, det er jo også en pæn farve på denne årstid 🙂

Speaking of årstid, så er billeder herover tager på præcis samme sted som DISSE der blev skudt da Paw og jeg var i Berlin tidligere på året. Dengang var foråret på sit højeste og alt var fint, pink og lyserødt. Nu er det efterårets flotte og støvede farver der dominerer stedet, som i øvrigt er et af mine yndlings outfit locations.

Another outfit where im wearing something green. I just realized that I was wearing green on the last many outfit post. I guess its just a pretty good color for fall. Whats really funny about these pictures is that they were shot the exact same place as THESE earlier this year. Back then everyrhing was pretty and pink and now it’s dusty and brown. Still very pretty though

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments