THE STORY OF SIMPLICITY

IMG_5101

outfit-27

IMG_5083

Knit: COS Skirt: Monki Boots: Vagabond

Endnu et simpelt outfit herfra. Præcis som jeg bedst kan lide det. Nederdelen har jeg også vist HER og farven er, efter min mening, noget af det fineste og passer perfekt til de tidlige og smukke efterårsdage. Jeg kan næsten forstå at efteråret for alvor har ramt Danmark? Her er der stadig omkring 20 grader hver eneste dag og blandet med den smukkeste og klare september himmel. Jeg klager ikke.

I dag har jeg cyklet Berlin tynd for at tage billeder til den guide som jeg har lovet jer, så den er lige på trapperne. Desuden fik jeg også tid til at lære sødeste Emily at bruge Viber og har lige tilbragt en en times tid med hyggelig smalltalk og lidt opdateringer hjemmefra?

So here is another simple outfit. Just the way I like it. It’s still pretty warm here in Berlin, so I really enjoy the prettys days of fall with the beautiful September sky ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments