ONSDAGSTIP: THE PERFECT MASCARA

IMG_5112

Boombastic Mascara from GOSH

Ok, jeg kan naturligvis ikke sige at det er verdens bedste mascara, eftersom jeg ikke har prøvet alle, men af alle dem som jeg har prøvet, er det absolut den bedste. Og jeg har prøvet mange, især i min tid som blogger, hvor man jo får en del af den slags foræret. Havde I spurgt mig til min yndlings mascara for en måned siden, havde mit svar været Dior Show. Sådan har det egentlig altid været. I husker måske, at jeg for en månedstid siden, var på besøg hos GOSH.  Her fik vi lov til at få lidt forskellige produkter med hjem og her i blandt var min nye yndlings mascara. Den giver de tykkeste, længste og mest kraftige vipper og så klumper den på ingen måde. Meget andet er der egentlig ikke at sige om den. Jeg blev bare lige nødt til at dele min fascination med jer?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments