BEING A BLOGGER

Photobucket

Jeg går ud fra, at langt størstedelen af jer, læser andre blogs end min og derfor også har fornemmet, at der sker ting og sager rundt omkring i blogland i disse dage. Årsagen er de to modeblogpriser som netop er blevet offentliggjort. Den ene bliver arrangeret af en webshop, Eurowoman og MTV hvor en Jury har udvalgt de nominerede. Den anden står Kia og Jeanett bag. Det er en uafhængig pris, hvor de nominerede er de 35 største blogs i Danmark (info om den udvælgelse kan i læser mere om HER)

Jeg er nomineret til begge priser, hvilket jeg selvfølgelig rigtig glad og stolt over. Derfor føler jeg heller ikke at jeg kan forholde mig tavs omkring situationen. Jeg har dog ingen planer om at starte en lang debat om situationen. Dem kan i vist også læse maaaaange andre steder. Dog skal det siges at jeg, uden tvivl, bakker op omkring modeblogrevolutionens modeblogpris, eftersom den er 100% uafhængig og her er det kun jer læsere som bestemmer.

Jeg vil selvfølgelig blive over lykkelig hvis vi vil gå ind og stemme på mig (hvis i synes at jeg skal vinde, vel at mærke) Klik HER for at stemme

Kan i have en skøn aften?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments