SEPTEMBER DAYS

outfit_zpsd0144e99

IMG_4900_zps0172cb35

Knit: COS Jeans: Weekday Shoes: COS Bag: A.P.C

I dag kan man for første gang mærke efteråret her i Berlin. Jeg troede ikke at jeg skulle sige det, men det passer mig ret godt. Så længe det ikke regner og blæser. De sidste par dage har det være SÅ varmt og jeg har ikke taget noget sommertøj med herned, så det har været lidt af en udfordring at klæde sig på om morgenen. Især fordi jeg har så mange lækre strik, som bare venter på at blive taget i brug.

Jeg har brugt det meste af dagen på at gå rundt i byen sammen med Maria, min søde roommate. Vi var bl.a også forbi en af byens mange photoboxe, hvor vi fik den klassiske foto stribe. Aldrig har jeg da set så grimme billeder af mig selv 😉 resultatet kan I se henne på Instagram (Miequist1)

Autum has finally arrived here in Berlin. It has been SO warm lately and I didnt bring any of my summer clothes when I moved here, so getting dressed in the morning, has been quite a challenge. I have so much lovely knitwear that I wanner wear, so im perfectly fine with the weather now. I have spent most of the day with Maria, my lovely roommate. Besides from walking around in the city, we went in to one of the many photoboxes. Never have I seen so ugly pictures of my self 😉 You can see the result on Instagram (Miequist1)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments